tisdag 29 juni 2010

Mensmonster!


För de av det manliga könet som alltid har undrat hur det känns att ha mens kommer nu en lösning. En ”mensmaskin” har tagits fram på The Royal College of Art i London. Med den får du både blod och ont i magen.

Får man uppföra sig totalt jävla ologiskt och avskyvärt utan några som helst jävla konsekvenser om man använder denna maskin då eller annars ser jag inte direkt nyttan i skiten, uppfinn istället en maskin där kvinnor kan få prova på hur det känns att få en pungspark.

Menstruation Machine - Takashi's Take from Sputniko! on Vimeo.


Länkar: DN

måndag 28 juni 2010

Kundevent


Enligt israeliska myndigheter skulle flyget, lastat med över hundra israeliska officerare, till Polen för en rundtur i Auschwitz. Planet nekades att flyga över turkiskt luftrum och tvingades därför till en alternativ rutt.

Hahaha, bara jag som finner stycket ovanför från DN.se väldigt komiskt?

Länkar: DN

Statlig censur!


Efter bakslaget i hovrätten stoppar nu internetoperatören Black Internet sina kunder från att surfa in på The Pirate Bay. Företaget tolkar rättens beslut som att de kan tvingas betala vite om deras kunder tillåts surfa in på sajten – men hovrätten håller inte med.

Black Internet befinner sig i en juridiskt och affärsmässigt helt ohållbar situation oavsett vad de gör. I princip kan de inte längre driva bolaget. Det återstår mest att likvidera bolaget och sen eventuellt starta ett annat bolag under annat varumärke. Problemet är att små internetoperatörer är ekonomiskt chanslösa mot mediamaffians övertag. Hela systemet är partiska till mediamaffians fördel dvs mediamaffian vinner per definition oavsett om de har rätt eller inte – av rent ekonomiska skäl. De juridiska kostnaderna är för stora för små aktörer, antingen viker sig operatören för mediamaffian, eller också kraschar de ekonomiskt – oavsett vilket vinner mediamaffian.

Länkar: DN, SvD, SvD #2, Expressen

Beer Goggles


Tro inte att det bara är människan som kikar intresserat efter en eventuell ny partner. Det gör även fiskar. Men är det dålig sikt i vattnet kan det bli fiasko. Forskning visar nämligen att fiskar väljer sämre partner när de börjar se dåligt.

Exakt samma fenomen finns hos människan och kallas då för Beer Goggles, det är enda sättet för tjocka brudar att få med sin en snygg kille hem och våldföra sig på honom! De väntar till kvart i tre ragget och hoppar då på den försvarslösa killen som vid det laget har Beer Goggles och tror han fått en sexig kåtslyna på kroken!

Länkar: DN, Expressen

måndag 14 juni 2010

Humor!

Att få en parkeringsbot kan liknas vid analsex.
Man står lite felparkerad men man får en tömd pung.

söndag 13 juni 2010

HÅLL KÄFTEN!


Kan infödingarna va tysta med sina jävla tutor? Kör snart upp tutorna i röven på de där jävla sydafrikanerna! Idioter, de förstör ju hela jävla VM!

Länkar: DN, DN #2, SvD, SvD #2, SvD #3, HD, HD #2, GP, GP #2, GP #3, GP #4, Sydsvenskan, Aftonbladet, Aftonbladet #2, Aftonbladet #3, Aftonbladet #4, Aftonbladet #5, Aftonbladet #6, Aftonbladet #7, Aftonbladet WebbTV, BLT, Expressen, Expressen #2, VG, VG #2, VG #3, VG #4, Skånskan, NSK, GD, ST, Laholm, Bohus

torsdag 10 juni 2010

Humor!

-Vad bör en man göra om han har fått gåshud runt hela sin penis?

Dra ut penisen ur gåsen och ta sig en allvarlig funderare över sin sexuella läggning...

Visa lite jävla stake för fan!


Den präst i Bjästa i Örnsköldsviks kommun som välkomnade en våldtäktsdömd 15-årig pojke till skolavslutningen får en skriftlig erinran av Domkapitlet i Härnösands stift.

Hur i helvete kan prästen Lennart Kempe INTE få sparken? Han stog ju för fan i TV och berömde en jävla våldtäktsman istället för att stå upp för den stackars jävla brud som blivit våldtagen! Så jävla ryggradslöst av Svenska Kyrkan att inte visa lite jävla stake för en gångs jävla skull, nej istället så håller ni era jävla pedofil-präster bakom ryggen som vanligt och pissar på offrena! Detta är vad era skattepengar går till, präster som våldtar era barn och visar medlidande till våldtäksmän istället för dess offer, visa eran jävla avsky en gång för alla och lämna denna sekt omedelbart genom att gå in på denna länk: Ut ur kyrkan

Länkar: SvD, HD, GP, Aftonbladet, Aftonbladet #2

onsdag 9 juni 2010

Omotiverat?


En 16-årig pojke åtalas för att ha slagit två polismän i samband med attacken mot konstnären Lars Vilks på Uppsala universitet i maj. 16-åringen nekar till brott och har själv anmält polisen för omotiverat våld.

Det kan väl för fan aldrig vara omotiverat att slå en uppkäftig 16-årig wannebe-terrorist på käften?

Länkar: DN, SvD, HD, GP, Sydsvenskan

Humor!


Klicka på bilden för att förstora och göra den läsbar!


Avrätta aset!


Dubbelmördaren Anders Eklund kan misstänkas för att ha begått ett eller flera av närmare 400 ouppklarade våldsbrott i landet. Det visar polisens kartläggning av Eklunds liv.

Att Anders Eklund lever överhuvudtaget ser jag som en ren förolämpning mot Pernilla Hellgrens och Engla Juncosa Höglunds anhöriga, avrätta det där jävla aset omedelbart! Gör honom inte till en ny jävla Thomas Quick och försök lägga alla ouppklarade brott på!

Länkar: DN, SvD, HD, GP, VG

Låt Rinkeby brinna!


För andra natten i rad skakades Rinkeby av våldsamma upplopp. 50-talet ungdomar kastade sten mot poliser och attackerade brandkåren. Minst elva bränder startades, varav den allvarligaste ledde till att Rinkebyakademien brann ner.

Tänder man eld på sitt eget bostadsområde och sedan kastar sten mot brandkåren så vill de ju onekligen inte ha brandkårens hjälp med att släcka dessa bränder så låt skiten brinna ner till grunden, det kommer ändå inget gott från Rinkeby!

Sedan kan man ju fråga sig vad dessa ungars jävla föräldrar håller hus? Föräldrarna måste börja ta ansvar för sina terrorister till barn istället för att skylla alla problem på samhället!

Länkar: DN, DN #2, DN #3, DN #4, SvD, SvD #2, SvD #3, SvD #4, SvD #5, SvD #6, HD, HD #2, HD #3, GP, GP #2, GP #3, GP #4, Sydsvenskan, Sydsvenskan #2, VG, VG #2, VG #3, VG #4, Expressen, Skånskan, Skånskan #2, BLT, BLT #2, Bohus, Bohus #2, LTZ, LTZ #2, ST, ST #2, Dagbladet, Dagbladet #2, GD, GD #2, Folket, Folket #2, Folket #3, eKuriren, VL, VLT, VLT #2

Bordellen läggs ner!


*KJAMIZ*


R.I.P. Lunarstorm och tack för alla de ligg som du gett genom åren!

Länkar: Aftonbladet, IDG, Dagens Media, CS, Sydsvenskan, Ny Teknik, DN, SvD, DagensPS

tisdag 8 juni 2010

Avlägsna testiklarna istället!


I Polen har en lag trätt i kraft som innebär obligatorisk kemisk kastrering för våldtäkt på minderåriga, och för incest.

Att Polen har infört en ny lag som innebär obligatorisk kemisk kastrering för våldtäkt på minderåriga och för incest tycker jag i sak är mycket bra, problemet med kemisk kastrering är bara det att detta funkar bara länge så som patienten tar preparatet, skulle detta avskum till människa sluta ta detta preparat så är han helt i stånd till att våldta nya barn! Jag tycker därför att kastrering genom att på kirurgisk väg avlägsna testiklarna är en bättre väg att gå, eller varför inte helt enkelt avrätta aset när vi ändå håller på?

Länkar: DN, SvD, HD, GP, Skånskan, Sydsvenskan, eKuriren, Expressen, NSK, LTZ, Arbetarbladet, Arbetarbladet #2, Bohus, Dagbladet, GD, VLT, ST, Laholm, Aftonbladet

Kärnkraft? Ja tack!


Den sista pusselbiten för att regeringen ska få igenom sin kärnkraftspolitik föll på plats på tisdagen. Sven Bergström (C) som hotat med att rösta nej är nöjd med de förändringar som gjorts under riksdagsbehandlingen och röstar nu ja. Därmed finns det en säker majoritet i riksdagen såvitt alla ledamöter trycker på rätt knapp den 17 juni.

Det är på tiden att Sverige får en hållbar energipolitik för de närmsta 100 åren och istället för de rödgrönas livsfarliga kärnkraftspolitik där man vill höja effekten på de mycket gamla kärnkraftsverken får vi istället toppmoderna reaktorer med betydligt högre effekt än de gamla reaktorerna plus att vindkraft, vattenkraft och solkraft aldrig kan räcka till för att täcka vårat energibehov i dagsläget! Sen får man ju inte heller glömma bort att det finns ett väldigt starkt stöd för kärnkraft så det är ju bra att politikerna lyssnar på sina medborgare för en gångs skull!

Länkar: DN, DN #2>, DN #3, SvD, HD, GP, LTZ, Folket, Bohus, eKuriren, Skånskan, Arbetarbladet, Arbetarbladet #2, GD, GD #2, ST, VLT, Dagbladet

Oansvariga föräldrar!


Sverigedemokraterna kartlade sina meningsmotståndare på bild, efter förra veckans torgmöte i Landskrona. En av de 46 motdemonstranter som presenteras som "odemokratisk" är en sexårig flicka.

Tar man med sin sexåriga dotter för att medvetet förstöra för ett politiskt parti under en valrörelse i ett demokratiskt samhälle så får man ju för i helvete skylla sig själv om dottern blir uthängd med bild! Att förse sin sexåriga dotter med en visselpippa och uppmana denna till att begå ett lagbrott borde enligt mig leda till att barnet tas om hand av socialen då denna förälder har förbrukat sin rätt till detta barn! Att medvetet störa ett demokratiskt utlyst partimöte är olagligt enligt brottsbalken 16 kap ”Om brott mot allmän ordning”! All skuld faller på pappan, bättre lära dottern demokratins spelregler än att spotta på vår grundlag.

Länkar: DN, SvD, HD, HD #2, HD #3, GP, Aftonbladet, Sydsvenskan, Skånskan

måndag 7 juni 2010

Dr. Josef Mengele


Medicinsk personal tycks ha deltagit i tortyrexperiment på terrormisstänkta, i syfte att förbättra USA:s förhörsteknik och skapa ett juridiskt alibi. Det skriver Läkare för mänskliga rättigheter i en rapport.

Det är härligt att se att USA forsätter i Dr. Josef Mengeles fotspår och experimenterar på sina så kallade "krigsfångar", man får ju åtsidosätta den enskilda individen till förmån för den stora massans bästa!

Länkar: DN, SvD, HD, GP, GD, Bohus, eKuriren, NSK, LTZ, Arbetarbladet, Arbetarbladet #2, Dagbladet, VLT, Skånskan, ST, Laholm

För sexig?


Ensamstående mamman Debrahlee Lorenzana, 33, fick sparken från jobbet på en bank i New York. Anledningen: Hon klädde sig för sexigt.

Det är något jävligt fel i samhället om en kvinna sparkas för att hon är för sexig, varför i helvete anställer man en kvinna överhuvudtaget om hon inte är sexig är ju snarare frågan!? Det är ju knappast så att man anställer en kvinna för att man tror att hon ska kunna utföra ett bra jobb för det kommer ju aldrig att hända ändå!

Länkar: Aftonbladet, Aftonbladet #2, Aftonbladet WebbTV, Expressen, Expressen #2, AV, DagensPS, VLT

"Fuck the Jews"

Doug Stanhope är enligt mig den bästa ståup-komiker för tillfället i världen och jag delar hans syn på det mesta, här är ett rätt passande youtube-klipp om hans åsikter gällande judarna och deras religion som är rätt aktuellt för tillfället:Länkar: DN, DN #2, DN #3, DN #4, DN #5, DN #6, DN #7, SvD, SvD #2, SvD #3, HD, HD #2, HD #3, HD #4, HD #5, HD #6, GP, GP #2, GP #3, GP #4, Sydsvenskan, Sydsvenskan #2, Sydsvenskan #3, Sydsvenskan #4, Sydsvenskan #5, Skånskan, Aftonbladet, Expressen, Expressen #2, VG, VG #2, VG #3, VG #4, VG #5, VG #6, VL, VL #2, VL #3, VL #4, VL #5, GD, Bohus, eKuriren, Arbetarbladet, Arbetarbladet #2, ST, Folket, Dagbladet, Dagbladet #2, Dagbladet #3, LTZ, LTZ #2, LTZ #3, LTZ #4

söndag 6 juni 2010

BDSM


Hur mycket våld kan man gå med på att utsättas för när man har sex? Den gränsen prövas nu i ett rättsfall i Malmö som handlar om en 16-årig flicka som kom i kontakt med en 32-årig man på en sexsajt.

Hur mycket våld man vill utsättas för när man har sex har staten inte ett jävla skit med att göra, det måste bli ett slut på alla dessa jävla förbud i detta land! Ska man kunna anmäla någon för misshandel pga rivsår på ryggen från naglar eller? Att vissa människor gillar att utsättas för smärta eller bli förnedrade kan ju knappast anses som olagligt bara för att en majoritet av befolkningen inte gillar detta? I så fall kan vi ju lika gärna förbjuda tex. homosexualitet också då jag inte tror det är speciellt många killar som gillar att få en kuk i röven? Jag tror problemet i detta fallet snarare har att göra med att bruden va så pass ung, vilket också är ett jävla hyckleri då man är byxmyndig vid 15 års ålder och då ska man fan ha rätten att bli förnedrad hur jävla mycket man vill i sängkammaren om det är det som gör en kåt! Åklagaren Ulrika Rogland borde nog prova på detta själv innan hon börjar åtala folk hejvilt den jävla torrfittan!

Jag personligen gillar att strypa, spotta, piska, smiska och binda mina brudar och jag hoppas verkligen inte att detta kommer bli ännu en sak som gör mig till brottsling i lagens ögon för då är det fan dags att lämna detta land en gång för alla!

Länkar: DN, SvD, HD, Skånskan, GD, Folket, VLT, Bohus, LTZ, Arbetarbladet, Arbetarbladet #2, Dagbladet, ST, Sydsvenskan

torsdag 3 juni 2010

Let There Be Rock!

Det kommer bli en helt jävla magisk kväll på Stockholms Stadion idag!
Länkar: Aftonbladet, Expressen

Sluta gnäll din jävla tjockis!


Servitrisen Zara Ehlersen, 19, skulle på sin första anställningsintervju efter studenten. På restaurang Gamle Port fick hon en chock. Chefen sa att hon var för tjock för att arbeta på uteserveringen.

För det första så är det väl för fan bra att arbetsgivaren är ärlig och säger åt bruden att hon är för jävla tjock så att hon har en chans att göra något åt saken, dvs BANTA! Sen som gäst så skulle jag knappast uppskatta om jag fick en jävla ladugårdsvägg till röv i ansiktet varenda jävla gång fettot går förbi och ska servera gäster! Nej, det är fan på tiden att Hooters öppnar en resturang här i Sverige så man kan få käka och samtidigt njuta av en god utsikt!

Länkar: Aftonbladet, Aftonbladet #2, Aftonbladet #3, Aftonbladet #4, GP

tisdag 1 juni 2010

Darwin awards


En man i 40-årsåldern saknas efter en ovanlig olycka på tisdagsförmiddagen vid Slussen i centrala Stockholm. Enligt räddningstjänsten har han fallit i vattnet i Mälaren vid Slussen och dragits genom vattenmassorna ut i Saltsjön. Vittnen ska ha sett mannen frivilligt gå ut på några stockar i vattnet i Mälaren intill Slussen, balanserat på dem och fallit i.

Är man så jävla dum så att man går ut frivilligt och balanserar på några jävla stockar i mälarströmmen så förtjänar man fan att dö! Måste dock säga att det är jävligt skönt att veta att moder natur rensar ut vissa idioter direkt, tyvärr så går det alldeles för långsamt enligt mig och moder natur behöver onekligen hjälp att skynda på denna process!

Länkar: DN, SvD, HD, GP, Dagbladet, GD, Bohus, VLT, Dagen, Folket, eKuriren, Skånskan, Skånskan #2, Arbetarbladet, Arbetarbladet #2, BLT, ST, LTZ, NSK, NSK #2, NSK #3