onsdag 27 januari 2010

Har du problem med att gå vidare?Haha, så jävla klockren snubbe!

tisdag 26 januari 2010

Hellre dopad än tjock!


Ryska skidåkaren Alena Sidko kastas ut ur OS-truppen sedan hon åkt fast för epo-dopning.
Men är hon verkligen dopad?
Enligt förbundskaptenen har hon bara blivit – tjock...

Hellre att hon är dopad än tjock för då kan hon åtminstonde prestera bra, annars får man ju bara se en fet ryska i trikåer på TV och det vill man ju fan helst slippa!

Länkar: DN, SvD, HD, GP, Aftonbladet, Sydsvenskan, Skånskan, YA, Expressen

H.O.P.E - Halva priset+hudvårdset GRATIS

Curlingutvik

Danmarks curlingtjejer i lättklädd kalender: ”Om bild på mig i trosor kan få fler att se oss är det bra”
Danmarks OS-lag viker ut sig i en kalender – för att dra uppmärksamhet till curlingsporten.

Jag kommer garanterat kolla på curling om damerna curlar i bara trosor, dock så räcker det inte med en kalender även om det är ett bra initiativ!

Länkar: Aftonbladet

Humor på hög nivå!


http://kartor.eniro.se/m/M6KSv

Så jävla klockren bild!

Dunken.se

Övervakningssamhället tar ett steg till

I dag är det svårt för polisen att fånga en sexförövare på internet. Därför vill vi tillåta brottsprovokation för att förhindra gromning, skriver Magdalena Andersson, ordförande Moderatkvinnorna.

Det räcker tydligen inte att övervaka hela svenska folket och kriminalisera en hel ungdomsgeneration. Har man väl satt den här bollen i rullning så kommer väl snart polisen tillåtas starta torrentsajter, för att effektivare jaga ungdomar. Det är inte meningen att polisen skall göra det möjligt att begå brott, de skall förhindra brott!

Länkar: SvD


måndag 25 januari 2010

Ephone

Bokförlagen vann första ronden mot bredbandsbolaget Ephone i Högsta Domstolen. De bokförlag som överklagat hovrättens dom har nu fått prövningstillstånd i HD.

Fem bokförlag har krävt ut identiteten bakom ett ip-nummer från bredbandsoperatören Ephone. Bokförlagen hävdar att det fanns ljudböcker på en server och att de var tillgängliga för nedladdning för allmänheten.

Hur bokförlagen kan hävda att det fanns ljudböcker tillgängliga för allmänheten på en lösenordsskyddad server är helt ofattbart. Jag hade inte lösenordet till den servern och alltså knappast allmänt åtkomligt! Sen kan man ju dock fråga sig hur Antipiratbyrån fått tag på login/lösenord vilket jag hoppas utredds grundligt!

Länkar: SvD, DN

Humor!

I think you know a girl is to young for you if you have to make the airplane noice to get your cock in her mouth.

konstnär?


Den 35-årige konstfackselevens examensarbete kostade enligt SL 100 000 kronor för reparation och sanering av den tunnelbanevagn som förstördes. Men nu läggs brottsundersökningen ned, skriver Metro.

Hur fan kan man kalla de konst att förstöra en tunnelbanevagn med fult jävla klotter? Det ser ju för jävligt ut! Inte konstigt att SL-korten kostar så jävla mycke om det är sån där skit stålarna går till. Om den där jävla muppen till elev alternativt konstfack inte blir dömd för medhjälp och får betala hela den där skiten så är det något jävligt fel, eller får man göra vad som helst om man kallar det konst, gäller inte vanliga lagar då eller? Inte nog med att vi ska betala denna skadegörelse via SL-korten utan vi betalar ju Konstfack med skattepengar också!

Länkar: DN, SvD, HD, GP, GP #2, Dagen, Skånskan

söndag 24 januari 2010

Lägg ner skiten!


Enligt uppgifter till SVT:s rapport har ett genombrott skett i förhandlingarna mellan Spyker och GM. Den svenska regeringens bilsamordnare, Jöran Hägglund, har ständig kontakt med parterna GM och Spyker Cars om en försäljning av Saab.

Enligt Hägglund har man låtit GM förstå att det är "rimligt att anta att det kan bli en statlig garanti".

En statlig garanti för ett jävla skitbolag som inte har gått med vinst på 20 år, vad är det för jävla idioti? Att man inte lagt ner skiten redan är för mig helt ofattbart!

Länkar: DN, DN #2, DN #3, DN #4, DN #5, DN #6, SvD, SvD #2, SvD #3, SvD #4, SvD #5, SvD #6, SvD #7, SvD #8, HD, HD #2, HD #3, HD #4, GP, GP #2, GP #3, GP #4, GP #5, GP #6, DagensPS, DagensPS #2, DagensPS #3, DagensPS #4, YA, YA #2, Aftonbladet, Aftonbladet #2, Aftonbladet #3, Aftonbladet #4, Aftonbladet #5, Aftonbladet #6, TA, TA #2, Sydsvenskan, Sydsvenskan #2, Sydsvenskan #3, BLT, Skånskan

Fet och dyr!


Nu slutar vi be om ursäkt för bonuskilona, Fat pride-rörelsen höjer rösten mot diskriminering av feta människor och V Magazine startar året med hullbejakande. Fettet har krupit upp i huvudet, sade en man jag kände när han tyckte att en tjock person var korkad.

Kostnaden för sjukvård av sjukdomar, som orsakats av övervikt och fetma har av Institutet för Hälso- och sjukvårdsekonomi (IHE) beräknats uppgå till 3 miljarder kronor årligen i Sverige. Folkhälsoinstitutet har i en rapport från september 2005 beräknat att produktionsbortfallet för fetmarelaterade sjukdomar uppgår till 12 miljarder kronor i form av sjukskrivningar, förtidspensionering och för tidig död. Totalt skulle alltså övervikt/fetma kosta samhället cirka 15 miljarder kronor årligen. Det är väl inte mer än rätt att dessa fetton då skall betala dessa kostnader själva via högre skatt, jag har då fan inge lust att betala för dessa lata jävla chipsmongon!

Länkar: DN

H.O.P.E - Halva priset+hudvårdset GRATIS

Mimning är en skyldighet!


Det kinesiska rättsväsendet dömde i veckan två popstjärnor för att ha använt sig av playback. Sedan OS-invigningsskandalen avslöjades i Kina, då en nioårig flicka ersatte den flicka som egentligen sjöng invigningslåten, är det förbjudet för landets artister att mima.

Att låta en snyggare person mima en låt istället för den tjockis som egentligen sjunger tycker jag inte bara är bra jag tycker det borde va en skyldighet mot alla oss som tittar på framträdandet! Nana Hedin som mimade bakom E-Type är ett klockrent exempel, hon va ju ingen skönhet direkt och hörde inte hemma på scenen!

Länkar: DN, DagensPS

sexuellt ofredande?

Den omstridda friande domen för en man som fotograferade en sovande 17-årig flickas underliv har överklagats av både åklagaren och den drabbade flickan själv.

Halmstads tingsrätt friade i december den 49-årige laholmaren från sexuellt ofredande med motiveringen att det dels inte råder något generellt förbud mot att fotografera någon utan dennes samtycke, dels för att en sovande person inte är ofredad om den utsatta inte är medveten om vad som händer.

Måste ju säga att det låter jävligt märkligt att man inte är ofredad bara för att man sover, personen ifråga lär ju känna sig jävligt ofredad sen när hon vaknat åtminstonde. Skulle någon ta kort på min dotters fitta när hon sover så skulle jag nog fan anse att det är ett sexuellt ofredande i alla fall!

Länkar: DN, SvD, HD, GP, Aftonbladet, Sydsvenskan, YA, Dagen, Skånskan, Skånskan #2

Chihuahua?


En polisman tvingades avlossa ett skott från sitt tjänstevapen mot en så kallad kamphund under en utryckning för att stävja ett lägenhetsbråk i Vårgårda vid sextiden på lördagsmorgonen.

Jag börjar bli jävligt less på detta missbruk av ordet kamphund, om man kollar den svenska hundansvarsutredningens definition av kamphund så är det "hund oavsett ras som tränats eller tränas med syfte att den ska bli framgångsrik i slagsmål med andra hundar", så att då skriva i en artikel att en polisman avlossat ett skott mot en så kallad kamphund betyder ju att antingen polismannen eller journalisten har väldigt bra koll på den aktuella hunden för att veta om dem blivit tränad i just detta syfte. Det är en väldigt dålig bild att måla upp då det kan va allt från en labrador till en jävla chihuahua det handlar om. SKÄRPNING FÖR FAN!

Länkar: SvD, HD, GP, Sydsvenskan, BLT, Dagen, Aftonbladet

lördag 23 januari 2010

Envarsgripande

När den 18-årige mannen antastade den 17-åriga flickan med krav på oralsex, körde flickan rakt in i den unge mannens bil. Det hela slutade med att 18-åringen är misstänkt för sexuellt ofredande och flickan för olovlig körning.

Bra gjort av mannen som gjorde ett envarsgripande och försökte hindra den olovliga körningen, den stackars lilla flickan har kanske hittat på lite mer i efterhand...

Länkar: DN, SvD, HD, GP, Dagen, Skånskan

Fettos


Det var en pålad grund från 1950-talet som gav vika som orsakade att delar av golvet i Vikt­väktarnas lokal rasade in i förra veckan.

På 1950-talet så höll sig elefanterna på Afrikas savanner och därför byggdes inte kåkarna som något jävla elefanthus på Skansen, men tiderna förändras ju onekligen och i dagens samhälle så får man tyvärr stå ut med att se dessa feta as överallt.

Länkar: DN, SvD, SMP

Humor!

Mohammed gick omkring o degade i Rosengård centrum o bäst han gick där så sparkade han till en flaska som låg på marken. Lite på skämt sa han: Hey du Anden, kom ut ur flaskan för fan. O det kom verkligen en ande ur flaskan o anden sa: Mannen, du räddade mig ur flaskan så du får tre önskningar. Fettcool, tänkte Mohammed. Ok, jak önska att jak var på en varmare skönare ställe. Swiiisch, så var han nere i orienten. Fettcool, tänkte Mohammed. Ok, jak önska att alla mina homies var här o att vi alla hade sex med en massa babes. Swiiisch, så var alla hans vänner där o hade sex med en massa babes. Fettgrymt, tänkte Mohammed. Ok, jak önska att jak ekonomisk oberoende för resten av min liv. Swiiisch, så var han tillbaka i Rosengård.

INGA KONSTIGHETER!

En naken kvinna, inrullad i en matta, hittades inne på naturhistoriska museet i norska Bergen natten mot lördagen.

Som en viss Håkan brukar säga, inga konstigheter!Länkar: DN, SvD, HD, GP, Aftonbladet, Skånskan

Skaffa ett liv!

Polisen översvämmas av anmälningar om Facebook-grupper som byter namn. Men tilltaget är inte olagligt.
– Folk blir upprörda när de upptäcker att de är med i ”vi som vill ha sex med våra barn”, säger kriminalinspektör Björn Sällström, som arbetar med IT-brott på Rikspolisstyrelsen.
De senaste veckorna det inkommit 10–20 anmälningar om dagen, vilket har polisen merarbete.

Hur fan kan man va så jävla dum i huvudet så att man tror det är olagligt att byta namn på en grupp på facebook? Det borde dock va olagligt att va så jävla blåögd och dum i huvudet!

Länkar: DN, SvD

fredag 22 januari 2010

KÅT!


Det passar sig inte att kyrkan heter Kåtakyrkan, det är för stötande. Det anser kyrkorådet i Storuman som nu efter 30 år döpt om kyrkan - som är byggd som en kåta - till Kyrkkåtan.

Vafan är det för jävla skillnad på Kåtakyrkan eller Kyrkkåtan? Dock ett jävligt passande namn, för att kyrkan är en samling med kåta gubbar som gillar att ta småpojkar på könet är ju ren fakta så nu slipper dem ju hyckla om saken åtminstonde!

Länkar: DN, DN #2, SvD, HD, GP, Aftonbladet, Dagen, Sydsvenskan

Jämställdhet?


Barnskötaren Mats Mügge hade fått goda vitsord och trivdes bra på Frilutfts Förskolor i Stockholm. Han såg fram emot ytterligare en månads jobb, när han fick ett samtal från personalchefen. Hon förklarade att han tyvärr inte kunde jobba kvar – på grund av en mössa märkt Pornstar.

Han är en jättebra barnskötare men texten är inte förenlig med vår verksamhet, säger Peter Wallebo, vd på förskolan.

Den är Peter Wallebo är ju onekligen helt jävla dum i huvudet, hur fan kan man ge en person sparken för att han bär en mössa märkt Pornstar på sin fritid? Så alla som bär klädesmärket Pornstar är alltså pedofiler? Peter Wallebo måste fan va den mest konflikträdda människa på denna jord, kan man inte så upp för sin personal mot ett sånt jävla påhopp så ska man fan inte ha en chefsbefattning! IDIOT!

Sen kan man ju fråga sig hur folk hade reagerat om det hade varit en kvinna med samma mössa.

Länkar: Aftonbladet, SvD, HD, GP, SN, Dagen, VLT, LTZ, Sydsvenskan, Sydsvenskan #2

Brottsprovokation

Provköp av folköl har inte stöd i lagen och är närmast att betrakta som polisiär myndighetsutövning, anser justitieombudsmannen (JO).

Det är väl alltid förbjudet med brottsprovokation, klart att det ska gälla även i detta fallet för fan.

Länkar: DN, TA, Sydsvenskan

Fega jävlar


Förundersökningarna som följde på larmrapporten om vanvård av grisar i höstas riskerar att läggas ner. Orsaken är att aktivisterna som tog filmerna inte vill vittna.

Djurrättsaktivister säger att orsaken till att dem inte vill vittna är för att dem vill skydda sin anonymitet och fortsätta att arbeta med den här typen av research! Vilket jävla skitsnack, den egentligen orsaken är att det är ett par finniga snorungar till veganer som inte vågar vittna helt enkelt, så viktiga va de där jävla grisarna för dem!

Länkar: DN, SvD, HD, GP, GP #2, LTZ, Sydsvenskan, BLT, SN, Kristianstadsbladet, Skånskan, Dagen

Toblerone

De senaste åren har flera debatter om priset på kvinnors handväskor rasat. Nu är det dags igen. Denna gång handlar det om Socialdemokraternas partiledare Mona Sahlin som poserat med en lyxväska värd 6.000 kronor.

Så länge Mona Sahlins väska inte är fylld med toblerone så har jag jävligt svårt att se nyhetsvärden i vad hon har för jävla väska? Oavsett detta så är Mona Sahlin en jävla fifflare och har inget i riksdagen att göra!Länkar: DN, DN #2, Aftonbladet, Aftonbladet #2, Aftonbladet #3, Aftonbladet #4, Aftonbladet #5, Aftonbladet #6, Aftonbladet #7, DagensPS, SvD, SvD #2, SvD #3, SvD #4, SvD #5

Bodströmsamhället

Tre kvarts miljard kronor kostade det att uppfylla förre S-ministern Thomas Bodströms löfte om ett superfängelse för landets farligaste brottslingar. Nu finns det 72 platser på säkerhetsavdelningar, men bara nio fångar i hela landet anses så farliga att de får placeras där.

Med tanke på att Thomas Bodström har lyckats göra hela svenska folket till kriminella så borde ju dessa platser snart fyllas av livsfarliga fildelare! Varför inte använt dessa 750 miljoner till att döma vanliga brottslingar till längre fängelsestraff istället, för det är ju knappast gratis att förvara en människa i fängelse tyvärr, dock något som är ett nödvändigt ont enligt mig! Hade varit billigare att fångväktare fått börja använda dödligt våld vid rymmningsförsök istället för dessa superbunkers!

Länkar: DN, SvD, GP, GP #2, HD, Folket, BLT, Skånskan, HN, VLT, Dagen, Aftonbladet

torsdag 21 januari 2010

Kingdom of Great Idiots

Var fjärde barn i Storbritannien tror att bacon kommer från får. Det visar en enkät bland 800 barn och vuxna som publiceras i Daily Mail i dag.

Dem är inte bara tjocka och fula i Storbritannien, dem är helt dumma i huvudet också!

Länkar: DN

Mediamaffian

Ipred-lagen i Sverige är en föregångare – men räcker inte för att stoppa olaglig fildelning. Det anser skivbranschens intresseorganisation Ifpi, som i en ny rapport vill att myndigheterna blir tuffare mot internetoperatörer och kräver att de ska stänga av illegala fildelare från nätet.

Illegal fildelning är inte det största problemet utan det är skivbolagens egen jävla oförmåga att anpassa sig till nya omständigheter! Avskaffa mediamaffian nu!

Länkar: DN, SvD, SvD #2, Sydsvenskan, HD, GP

FRA åt helvete!

Friheten och säkerheten på internet är en av de stora globala framtids­utmaningarna. Regeringen kommer därför att prioritera dessa frågor under 2010. Bland annat ska Sverige vara värd för ett första internationellt expertmöte, skriver utrikesminister Carl Bildt.

Det var ett välkommet besked när Google i förra veckan annonserade att företaget inte längre vill medverka i de kinesiska myndigheternas nätcensur.

Det Carl Bildt kanske glömmer är att samma företag (Google) har tidigare gått ut och sagt att dem ej kommer att placera några servrar innanför Sveriges gränser om FRA går igenom. Man kanske bör sopa rent framför egen dörr innan man börjar kasta skit på andra länder?

Länkar: SvD

För fet för ett fuck


Air France och KLM tvingar från 1 april människor som inte får plats i ett flygplanssäte att betala för två, enligt det gemensamägda bolaget.

Tacka fan för att feta jävlar ska betala för de platser som de tar upp på flyget, samma sak borde även införas på buss,tåg,bio etc! Om det inte passar så är det bara att banta din feta fan!

Länkar: DN, DN #2, SvD, HD, GP, GP #2, GP #3, YA, BLT, Sydsvenskan, Dagen, Aftonbladet

HYCKLARE!

Magnus Uggla klagade över ersättningen från Spotify.
Men det har varit ett bra år ekonomiskt för herr Uggla.
Mycket bra, han sätter pengarekord med 3,5 miljoner i ren vinst.

När fan ska artisterna inse att det är spelningar dem drar in stålar på och inte skivförsäljning! Sitta och snyfta i media om hur lite stålar han drar in medans han drar in miljoner på sina fans som går på hans spelningar. Men visst, plocka bort alla låtar från Spotify och liknande streaming tjänster så kommer nog alla glömt bort vem fan han är inom några år och då kan han ju glömma sina miljoner från övrig verksamhet oxå! Magnus Uggla ska va glad att någon vill rövknulla honom!

Länkar: Aftonbladet, Aftonbladet #2, Aftonbladet #2, Aftonbladet #3, Aftonbladet #4, Aftonbladet #5, DagensPS

Humor!

Ett luder kom till doktorn och det visade sig att hon var gravid. Doktorn frågade, vet ni vem fadern är? Men hallå, om du äter en burk bönor, vet du då vilken av bönorna som får dig att fisa?

Åhh va det är skönt att va naken!


USA:s säkerhetsminister sätter nu press på Europa att höja flygsäkerheten. Ministern Janet Napolitano vill bland annat få ett avtal med EU om att införa nakenskanning på de viktigaste europeiska flygplatserna.

Tur att man har en så stor kuk då så att man slipper skämmas varje gång man ska ut och flyga! Om inte annat så kan man ju gömma sin bomb under förhuden så lär man ju va home free.

Länkar: DN, DN #2, SvD, Aftonbladet, GP, HD, BLT, VLT, DagensPS

onsdag 20 januari 2010

Microsoft släpper säkerhetsuppdatering

Imorgon den 21/1 kommer Microsoft att släppa säkerhetsuppdateringen för Internet Explorer. När denna uppdatering är installerad är man skyddad mot det säkerhetshål som det har rapporterats mycket om i media.

Då kan man äntligen byta tillbaka till IE8 istället för Chrome!

Länkar: Computer Sweden, Computer Sweden #2, TechWorld, TechWorld #2, DN, DN #2, DN #3, DN #4, SvD, SvD #2, SvD #3, GP, GP #2, Aftonbladet, Aftonbladet #2, Aftonbladet #3, Sydsvenskan, HD, Dagen

Vilken jävla global uppvärmning?

En rapport som använts av FN:s klimatpanel (IPCC) om att Himalayas glaciärer kan vara borta år 2035 har visat sig vara ren spekulation. Forskaren bakom påståenden erkänner nu att han bara gissat och inte använt sig av vetenskapliga fakta.

Vilken jävla global uppvärmning? Det är fan svin kallt!
Den globala uppvärmning är en lika stor bluff som svininfluensan!

Länkar: DN, DN #2, Teknik 360, MiljöAktuelltaja-baja

16-åringen följde efter kvinnorna till hemmet, ringde på deras lägenhetsdörrar och trängde sig in. Efter ett stort spaningspådrag från Göteborgspolisen greps den då bara 15-åriga pojken i november i fjol, misstänkt för flera våldtäkter och rån främst i stadsdelen Johanneberg i centrala Göteborg.

Pojken åtalas i 17 fall, varav 15 handlar om sexbrott och två om våld mot tjänsteman. Tre fall handlar om våldtäkt och rån. Nio fall om sexuellt ofredande, två fall om försök till våldtäkt alternativt sexuellt ofredande. Ett fall om försök till våldtäkt.

Någon som vågar gissa på vilket straff ungjäveln kan tänkas få?
Om han nu ens får ett straff i ordets rätta bemärkelse, han får väl en straffresa på en stor yacht! Man är straffmyndig från och med 15 år och då ska man fan straffas på samma sätt som en vuxen, inge mer jävla daltande med dessa psykfall!


Länkar: DN, SvD, SvD #2, SvD #3, GP, GP #2, GP #3, GP #4, Sydsvenskan, Sydsvenskan #2, Sydsvenskan #3, Dagen, TA

Fullast vinner!

16 liter starköl, sju groggar, en halv liter alkoläsk, en halv liter cider och ett halvt glas vin. Så mycket skulle den 20-årige Örebroaren bjuda var och en av de hundra gästerna på sitt födelsedagskalas.

Det är vad som kallas för en BRA polare, hur fan skulle det kunna vara olagligt? Jävla nykteristfittor som bara är bittra för dem aldrig blev bjudna på fest i sin ungdom!

Alkoholism är ingen sjukdom, det är en sport!

Länkar: NA, DN, SvD, HD, GP, LTZ, Folket, Kristianstadsbladet, Dagen, Skånskan, VLT, Aftonbladet

United states of idiots

Åtta personer dödades i något som började som ett familjedrama i delstaten Virginia, USA, sent på tisdagen svensk tid. Mördaren har förskansat sig i ett skogsområde och var ännu på onsdagsmorgonen inte gripen.

Att de där jävla idioterna aldrig kan lära sig av sina misstag någon gång! De kanske borde börja med att sluta sälja vapen till missanpassade psykfall så minskar dessa massmord nog rätt kraftigt, men nej istället så köper alla vapen för att försvara sig istället och några krav på vapenskåp eller dyl verkar dem ju inte ha heller. Nu när jag tänker efter så är det fan rätt åt dem, skit ska fan skit ha!

Kollar man på Finland som har haft liknade problem de senaste åren så försöker dem ju åtminstonde åtgärda problemet med hårdare regler runt vapenhanteringen, återstår väl att se vilken effekt det nu har, om de återgår till att hugga ihjäl varandra med kniv istället som på den gamla goda tiden.

Länkar: DN, DN #2, SvD, SvD #2, HD, GP, GP #2, SMP, Barometern, BLT, Sydsvenskan, Aftonbladet, Dagen, VLT

Svinbluffen

Socialstyrelsen vill att svininfluensan inte längre ska klassas som allmänfarlig sjukdom utan endast anmälningspliktig för att frigöra resurser inom vården.

Att svininfluensan är den största bluffen sen Iraks massförstörelsevapen har väl de flesta insett, även om det verkar tagit socialstyrselen tills nu. Svenska myndigheter och media körde med skrämsel propaganda som resultera i att hälften av alla vaccinerade i hela EU är svenskar. Att svenskar är lättlurade och godtrogna är ju knappast någon nyhet, det är ju bara kolla på senaste facebook "nyheten" där över 200.000 idioter går på ännu en bluff. Personligen så valde jag att avstå att få kvicksilver insprutat i min kropp, vilket de flesta i min bekantskapskrets även gjorde och inte en käft har fått denna så kallade pandemi.

Till och med WHO har ju gått ut med att dem ska granska sig själva i denna pinsamma historia, men det är väl bara att gratulera alla läkemedelsbolag som har roffat åt sig storkorvan!

Länkar: DN, DN #2, DN #3, SVT, SvD, HD, HD #2, GP, Sydsvenskan, Sydsvenskan #2, DagensPS, Aftonbladet, Aftonbladet #2, SMP, BLT, BLT #2, Dagen, Dagen #2tisdag 19 januari 2010

They see me throwin'


Nu råder det inga tvivel om att den omdiskuterade Facebookgruppen "2 kronor per medlem till jordbävningsoffren i Haiti" är en bluff. Bilden på gruppens frontfigur, en ung kvinna, visade sig vara kapad från Smittskyddsinstitutets hemsida. Och en länk som skulle bevisa pengatransaktionen - visade något helt annat.

Även om det var jävligt väntat att gruppen va fejk så måste jag säga att det va jävligt roligt! Att folk kan ta illa upp av en så uppenbar bluff är dock över mitt förstånd!

Länkar: Sydsvenskan, Sydsvenskan #2, Sydsvenskan #3, SvD, SvD #2, SvD #3, IDG, GP, TA, SVT, Aftonbladet, NA, FB

Idrottsgalan

– Det är tråkigare när man inte vill, än när man inte kan. Men vad fan, Zlatan skiter ju i landslag och fotbollsgalor..., säger galans vd Stephan Rimér.

Idrottsgalans vd Stephan Rimér gråter ut i media för att Zlatan Ibrahimovic valde att delta i en Italiensk fotbollsgala där han fick pris både som årets bästa spelare och årets bästa utländska spelare. Tacka fan för att han väljer att delta på den galan istället för den patetiskta idrottsgalan, känns som ett pris som årets bästa spelare i Italienska ligan väger lite tyngre än idrottsgalans skitpriser.

Länkar: DN, SvD, SvD #2, HD, HD #2, GP, GP #2, GP #3, Sydsvenskan, Sydsvenskan #2, Skånskan, AftonbladetSkottpengar!

En 62-årig svensk man i Kambodja dömdes på tisdagen till 6,5 års fängelse för sexuella övergrepp mot tre pojkar mellan nio och 13 år gamla, rapporterar SR Ekot.

1981 dömdes mannen av svensk domstol för att ha ofredat en 17-årig flicka.

Med tanke på hur många liv denna gubbjävel har förstört så är väl det minsta man kan begära att hans liv också förstörs och då inte bara de 6 kommande åren utan resten av hans patetiska liv. Detta är ännu ett bevis på att vården för pedofiler ej fungerar, spärra in dem på livstid eller sätt en kul i pannan på dem!

Länkar: DN, SvD, HD, GP, Dagen, DagensPS, Sydsvenskan, BLT, TAStorebror ser dig

Se upp med vad du skriver på Twitter, även om det bara är ett skämt. Det fick Paul, 26, erfara sedan polisen knackat på hans dörr och lagt beslag på både iphone och dator.

Att England är ett av världens mest övervakade länder är ju knappast någon nyhet men med FRA lagen så dröjjer det väl inte länge förens Sverige har sitt första liknade fall som detta dock.

Länkar: DagensPSSista måltiden


Sex råa ägg. En ensam svart oliv. Och en munk med chokladmilkshake.
James Reynolds gör konst av dödsdömda fångars sista måltid.

Måste säga att min favorit helt klart är snubben som valde ett paket cigg och en tändsticksask som sin sista måltid!

Länkar: Aftonbladet, James Reynoldswww.svenskapedofiler.se

Ännu en sajt som hänger ut dömda sexbrottslingar har polisanmälts av Datainspektionen (DI). Det är den tredje sajten på ett år som anmäls – och de rör sig inte om enstaka företeelser.

Att hänga ut offentliga uppgifter om redan dömda pedofiler borde fan inte vara olagligt utan en jävla skyldighet att göra! Tyvärr så försvann även denna sajt illa kvickt.

Länkar: SvD, DagensPSmåndag 18 januari 2010

McBajs


En McDonaldsanställd i Örebro bloggade nedsättande om arbetsgivaren. När hon blev uppsagd svarade chefen med att på sin Facebook-sida att han småskrattade berättar nättidningen NA.se

Sitter man och bloggar om sin hemska arbetsdag på McDonalds så förtjänar man inte bara sparken man förtjänar fan en kula i huvudet!

Länkar: DN, Sydsvenskan, NA, Aftonbladet, SvD, DagensPSSkottlossning skadade tre

Tre personer, varav två ungdomar, skadades i en skottlossning inne i Ungdomens hus i Fittja på i kväll. Många ungdomar blev vittnen till dramat. Ingen av de drabbade ska ha fått livshotande skador.

Hur jävla rubbad är man inte om man glider in i en lokal med ett 50-tal personer i för att iskallt skjuta ner en person och i samma veva "råkar" man skjuta två till som står i vägen. Åter igen så är vårat samhälle för slappt mot denna typ av brott, om vi utgår från att det är ungdomar som har begått denna handling så skulle de väl dömas till något år på ungdomsanstalt. Är man så pass rubbad så att man utför ett brott av denna karatär där man skiter totalt i andra människors liv så tycker jag att man har förverkat sin rätt att leva i samhället och bör låsas in på livstid.

Länkar: DN, DN #2, SvD, HD, GP, GP #2, Sydsvenskan, Aftonbladet, BLT, VKsöndag 17 januari 2010

EU-lagen slår ut Ipred

EU:s datalagringsdirektiv gäller i Sverige trots att regeringen inte har genomfört det. Och EU-direktivet slår ut Ipredlagen, hävdar Telia Sonera i ett överklagande till Svea hovrätt.

EU:s datalagringsdirektiv står över den svenska Ipredlagen när det gäller den enskildes integritet. Och det skydd för integriteten som finns i direktivet förhindrar tillämpningen av den svenska Ipredlagen i det här ärendet, säger Telia Soneras jurist Patrik Hiselius till TT.


Det är skönt att se att Telia står upp mot mediamaffian. Detta är ett tydligt tecken på vilken makt lobbyisterna har över svensk rättsväsende, det är bara att hålla tummarna för att hovrätten går på fakta istället för att bara lyssna på lobbyisterna som tingsrätten onekligen verkar göra. Hoppas det hela leder till att IPRED-lagen blir verkningslös och att mediamaffians polisiära rättigheter försvinner!

Länkar: DN, SvD, HD, Sydsvenskan

Skivköpen ökar tack vare fildelningen

- Jag tror att den viktigaste anledningen till att det vänt uppåt är att det kommit bättre legala tjänster. Sedan är jag så stockkonservativ att jag också tror att det hjälpt att vi fick Ipred, säger Ludvig Werner, Ifpi.


Att den viktigaste anledningen till att skivförsäljningen vänt uppåt beror på bättre legala tjänster så som Spotify kan man ju snabbt räkna ut med tanke på att intäkterna från streaming har ökat med 438 procent! Själv laddar jag knappt hem musik längre, det är så otroligt mycket smidigare att ha det på Spotify och alltid tillgängligt på vilken dator som helst. Detta är ju knappast något man kan tacka skivbolagen för, de motarbetar den digitala utvecklingen med näbbar och klor, de är en onödig mellanhand som inte fyller någon funktion i dagens sammhälle.

Jag tror inte att införandet av IPRED har haft någon stor påverkan när det gäller uppgången av den fysiska försäljningen. Jag tror knappast att se att de som tidigare fildelade helt plötsligt skulle ta ett steg tillbaka formatmässigt och börja köpa plastbitar.


Länkar: DN, SvD, HD, GP, BLT, Sydsvenskan, VK, Barometern

Civilkurage

Under ett rån mot en tobaksbutik i Vällingby i dag öppnade mannen i kassan plötsligt eld med ett skjutvapen. En av de två rånarna skadades allvarligt.


Det är fan på tiden att någon jävel gör lite motstånd mot dessa pundare som rånar ena tobaksbutiken efter den andra. Att butiksinnehavaren nu misstänks för mordförsök är helt jävla sjukt, han borde fan ha tapperhetsmedalj!


Länkar: DN, SvD, HD, GP, Aftonbladet, Sydsvenskanlördag 16 januari 2010

Humor!

Hur kan man se att en man planerar inför framtiden?


Han köper två flak öl istället för ett.

Stort slagsmål på Vasagatan

Ett större slagsmål utbröt natten till lördagen i anslutning till McDonald´s på Vasagatan.

Ett gäng tjockisar som slogs om den sista El Maco kanske?


Länkar: SvD

Stal byggkran på väg hem från krogen

Två män på väg hem från krogen stal tidigt på lördagsmorgonen en byggkran i centrala Stockholm. Men de fastnade i Klaratunneln och är nu gripna misstänkta för rattfylleri.

Måste erkänna att sno en byggkran på fyllan toppar fan den ångvält som jag och polaren snodde på fyllan som tonåringar.

Länkar: SvD

fredag 15 januari 2010

Blind slog döv

Den blinde mannen var berusad och ringde i tisdags på hos sin granne för att fråga vad klockan var.

Men eftersom den döve inte kunde höra frågan så gav han inget svar.

På besökarens kroppsspråk förstod han dock att att frågan gällde vad klockan var och han höll fram sin klocka – som gästen inte kunde se. Den blinde blev provocerad av tystnaden.

– Den blinde slog till den döve. Han tog ett tag om nacken och drog ner honom på golvet. Båda föll till marken, säger kommissarie Mikael Holmström vid Skånepolisen till Sydsvenskan.


Hahaha, handikappade människor är fan för roliga ibland!

Länkar: Aftonbladet, sydsvenskan

Goel Ratzon for president!

Goel Ratzons lagbok är fan något som borde införas i Sveriges rikes lagbok!

Här är Ratzons lagbok:

1. Ingen kvinna får behandla en annan kvinna nedlåtande eller angripa henne fysiskt eller psykiskt. Den som upptäcks av Anonym (så kallar Goel Ratzon sig själv) när hon gör det, får böta 200 shekels (380 kronor) för familjens bästa.

2. Ingen kvinna får förhöra en annan kvinna om vart hon ska gå, om det inte är så att hon undrar om hon kan köpa något till någon. Överträdelseböter: 190 kronor.

3. Att prata är förbjudet i alla rum utom vardagsrummet. Ingen får prata nonsens. Böter: 380 kronor.

4. Ingen får sitta och lata sig när det finns disk eller städning att utföra eller barn att ta hand om. Den som upptäcks när hon latar sig får böta 3 800 kronor.

5. Om två kvinnor bråkar så kommer båda att straffas som medansvariga och får böta 3 800 kronor.

6. Anonym får inte tillfrågas när han kommer hem, var han är eller vart han ska. Anonym kan stänga av telefonen om han får onödiga frågor och ger böter på 755 kronor till den som bryter mot detta.

7. Anonym bestämmer vilken kvinna som ska komma till honom, och vilken som inte ska göra det, allt enligt hans behov. Man får fråga om man får vara med, men man måste acceptera svaret utan att klaga, tjata eller göra miner. Böter: 574 kronor.

8. Anonym får inte avbrytas när han pratar. Om Anonym pratar med någon annan om något som inte berör någon annan så får man inte lägga sig i om inte Anonym beslutar sig för att inkludera någon annan i konversationen. Böter: 960 kronor.

9. Om Anonym säger åt någon att göra något, måste hon göra det omedelbart, utan att säga "okej" eller ignorera honom. Om hon har begått ett misstag som han påvisar, får hon inte upprepa misstaget. Den som inte gör det han ber omedelbart får 580 kronor l i böter.

10. Inget arbete får utföras när en vuxen man är i huset. En vuxen man är en man över 12 år. Böter: 5 800 kronor.

Länkar: Aftonbladet

Humor!

Negern är på akupunktur för första gången och när han var färdig så glömde sjuksystern att ta bort en nål i huvudet. På väg hem på bussen sitter en äldre dam och glor på han.. Till sist bryter han ut: va fan glor du på? Har du aldrig sett en neger? Tanten svara: jo men aldrig en radiostyrd!

The A-TeamIf you have a problem, if no one else can help, and if you can find them, maybe you can hire... The A-Team. Denna rulle är ju givet ett biobesök oavsett hur jävla sågad den än kommer att bli!

Falska facebookgrupper

Massmedia rapporterar om den nya hemska trenden på Facebook där folk skapar grupper för att sedan byta namn på gruppen. För det första så har jag svårt att se nyhetsvärdet i vad folk gör med sina grupper på Facebook och för det andra så har jag jävligt svårt att se det hemska i själva namnbytet överhuvudtaget? Är folk så dumma så att de går med i varenda jävla grupp de blir inbjudna till så får de väl stå sitt kast helt enkelt? Min personliga favorit är ändå gruppen "Nej till knarket" som bytte namn till "NEJ TILL KAMELNÄSOR", där snackar vi humor åtminstonde!

Länkar: DN, SvD, GP, Aftonbladet, HD, SydSvenskan, Resumé

torsdag 14 januari 2010

Bajssex!

Ska det va så jävla mycke begärt att kvinnan tömmer tarmen innan det ska till att kliva en våning upp köra in åderpålen i tvåan? Finns en anledning till att detta ej inträffar i porrfilmens underbara värld!

Länkar: Veckorevyn

Viktväktarnas golv rasade

Hahaha, viktväktarnas golv i Växjö rasade när ett 20-tal fetton skulle väga sig efter julhelgens frossande. Den exakta orsaken till raset är okänd enligt TT, ja inte fan kan de ha berott på ett 20-tal elefanter i en och samma lokal? De borde nog flytta mötena till elefanthuset på Skansen, där borde golvet vara korrekt dimensionerat åtminstonde.

Länkar: DN, Svd, HD, GP, Barometern, SMP

Nöff nöff

En 60 årig förskolelärare i Varberg tog polisgrepp på en femåring och sa "Jag ska visa dig vad polisen gör med barn som du" för att sedan vrida upp hans armar och tryckte ned hans ansikte i bordet. Har inte en jävla aning vad ungen gjort men det räcker ju att man grymtar åt snuten och kallar dem för grisar för att torska så det är väl lika bra att dem får lära sig i tidig ålder hur snuten uppför sig.

Länkar: GP, HD, DN

KUKA?

KUKA?

Vilken jävla hjälte!

70-årige Ronald Fasth, som erkänner att han gett en 12-åring en örfil då denne har kallat honom för gubbjävel och cyklat över en minigolfbana, är i mina ögon inget annat än en hjälte! Ungjävel behövdes onekligen sättas på plats!

Länkar: DN, SvD