tisdag 13 april 2010

Samhällstjänst???


De många män som under hösten 2008 köpt sex av en 14-årig handikappad flicka i Malmö går tills vidare fria. Kammaråklagare Ulrika Rogland säger till Metro Skåne att utredarna inte jobbar med ärendet längre. En 17-årig flicka dömdes tidigare i år av hovrätten för bland annat grovt koppleri. Hon ska delta i ett öppet vårdprogram förenat med 150 timmars ungdomstjänst. Flickan sålde 14-åringen till sexköpare runt om i Malmö. I tingsrätten dömdes även en 19-årig kvinna för koppleri till 180 timmars samhällstjänst medan en 20-årig man friades av både tingsrätt och hovrätt.

Att männen går fria är väl inte så jävla konstigt då bevisläget måste vara mer eller mindre omöjligt, det är bara att beklaga DOCK så är det ju rent skrattretande straff som dessa två brudar får för koppleriet, 150 respektive 180 timmars samhällstjänst! Vad är det för jävla skitstraff, de har ju för fan sålt en 14-årig handikappad flicka, dessa jävla ärkefittor borde få sitta av ett långt jävla fängelsestraff på kåken och ingenting annat!

Länkar: DN, SvD, HD, GP, Sydsvenskan, VLT, YA, Folket, Skånskan, NSK, NSK #2

9 kommentarer:

 1. Welcome to Sweden, where its ok to do whatever you want and get to punishment for it, vote right this fall.

  SvaraRadera
 2. Äsch, två unga tjejer har en hjälpt en tredje att sälja sex. Big deal...

  Men, för att slippa sådant här i framtiden borde vi legalisera prostitution. Kan förställa mig hur kul att köpa sex av någon lätt förståndshandikappa tjej och göra det i en bil dessutom (inte kul om inte det framgick). Så, var arg, riktigt arg på Beatrice Ask och de andra klimakteriekossorna som styr detta land.

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att prostitution borde vara lagligt också, dock håller jag väl inte med om att en 14-årig handikappad flicka borde vara lagligt att köpa!

  SvaraRadera
 4. Pinjata & Micke, ni har fan INGET innanför pannbenet, men visst låt era era mammor/systar/döttrar jobba som prostituerade då !

  SvaraRadera
 5. Vem fan är du och bestämma vad folk vill göra med sina egna jävla kroppar din jävla översittare? Bara för att du har problem med din egna sexualitet så betyder det inte att alla andra har det! Dra åt helvete!

  SvaraRadera
 6. @Anonym: jag struntar fullständigt i om min mamma/syster/dotter säljer sex. Vad är du egentligen, en sharia-taliban eller?

  Sedan vad gäller unga tjejer, nä det är inte bra att 14-åringar säljer sex. Med lagliga tjänster skulle man kunna upprätthålla en 18-års gräns.

  SvaraRadera
 7. Om kvinnor nånsin vill bli betraktade som jämlika får de börja skrika högre när kvinnliga pedofiler och våldsbrottslingar får lägre straff än sina manliga medbrottslingar. Innan det sker kommer kvinnan alltid att ses som offer i alla sammanhang och aldrig nå statusen som fullvärdig och självbestämmande individ.

  SvaraRadera
 8. Kan de inte dömas til et likadant handikap och att bli rövknullade av en 3ggr så stor&stark mann i stället? Jag gillar inte öga för öga, men om de nu först ska straffas till nåt annat än bevakad vård....

  SvaraRadera