torsdag 11 mars 2010

Hönseri!


Är du kvinna, man – eller något annat?
Nu vill ledningen i Vänsterpartiet att ett tredje kön ska införas i den svenska lagtexten.
– Det skulle betyda väldigt mycket för en liten minoritet, säger Josefin Brink (V), riksdagsledamot.

Asså nu får ju dessa jävla kommunister ta och ge sig, vadå ett tredje kön? Va fan är det för jävla flummeri, antingen så är man MAN eller KVINNA, det finns inget jävla mellanting oavsett om man klär sig i andra kläder, beter sig på ett annat sätt, byter kön eller är "shemale". Du är det jävla kön du är, har du bytt så har du bytt, annars är man det kön man föds till, enkelt. Om någon ska vara en "HEN" så måste de också påvisa ett könsorgan som distinkt skiljer sig från mannens/kvinnans.

Länkar: Aftonbladet, Aftonbladet #2

2 kommentarer:

  1. Jag har läst om detta tidigare, och sammanhanget här försvinner - men enligt en bok jag läste när jag gick på SU så föds några få procent med varken manliga eller kvinnliga könsdelar och kan alltså inte definieras som man eller kvinna. Varför man skulle vilja införa ett 3e kön. I artikeln så låter det väldigt flummigt, som att "nä jag känner mig varken som man eller kvinna", när det inte handlade om känsla utan om könsdelar.

    Så nä, det är inte så lätt som du vill tro - man föds inte alltid till ETT kön. Inget att bli upprörd över. Kanse dags att vidga vyerna lite?

    SvaraRadera
  2. Syftar du på hermafrodit nu eller? För dem föds ju tvåkönade och är ju inte heller någon anledning till att införa ett tredje kön.

    SvaraRadera